Notícies

 • Subvencions de Diputació a particulars i/o entitats sense ànim de lucre 14 de juny de 2020

  El termini de presentació de les sol·licituds de les subvencions 2020 de la Diputació de Barcelona ja s'ha iniciat i finalitza el dilluns 6 de juliol del 2020.
  Es poden sol·licitar subvencions per a explotacions forestals, empreses agrícoles-ramaderes i de serveis, millora d'habitatges, restauració del patrimoni arquitectònic, entitats culturals i instal·lacions tèrmiques amb biomassa.
  Aquí trobareu tota la informació i documentació.

 • Concentracions a la rotonda del punt d'informació 12 de juny de 2020

  El Departament d'Interior de la Generalitat ens ha comunicat que els dissabtes 20 i 27 de juny es produiran concentracions a la rotonda del punt d'informació, situat a la ctra. BV-5114 a la confluència amb el trencant de Campins - Santa Fe del Montseny i la ctra. BV-5119. També es faran concentracions a Sant Esteve de Palautordera a la rotonda de la ctra. BV-5301.

  Es preveu que aquestes concentracions s'iniciaran a les 10 h fins a les 12.30 h, però no produiran talls de la circulació viària.

  El motiu de les concentracions és protestar per les trobades de motos d'alta cilindrada i cotxes esportius que fan curses a les carreteres BV-5301, BV-5114 i BV-5119 els caps de setmana, provocant molèsties pels nivells de contaminació acústica, atmosfèrica i problemes de seguretat als vilatans, a més de perjudicar els hàbitats i les espècies que actualment estan en època de cria en els punts centrals d'aquestes carreteres, que es corresponen amb les zones del nucli de la Reserva de Biosfera.

 • Bus del Parc Natural del Montseny Torna a estar en funcionament el transport públic al Parc Natural del Montseny 12 de juny de 2020

  A partir de dissabte 12 de juny tornarà a entrar en funcionament el servei d’accés al parc en transport públic, amb el canvi d’horari corresponent a la temporada d’estiu.

  Més informació al web de Parcs

  Descarregar trìptic informatiu

 • Ajut per a garantir un ingrés mínim a les famílies vulnerables 12 de juny de 2020

  A partir del 15 de juny es pot sol·licitar l'Ingrés Mínim Vital (IMV).

  És una prestació per a les famílies en situació de vulnerabilitat que es començarà a cobrar al juny i és compatible amb altres ajuts.

  Ho pot sol·licitar per una persona que visqui sola o un membre d'una família. L'ajut no és per cada membre, sinó per al conjunt de la família.

  Més informació

 • Activem Catalunya, nou web de la Generalitat amb totes les mesures i ajuts públics 12 de juny de 2020

  S’ha posat en marxa el web activem.gencat.cat, que substitueix el web d’informació sobre els efectes del coronavirus publicat el mes de març passat. Aquest nou espai web recull totes les mesures i ajuts públics a l’abast de la ciutadania i les empreses per reduir l’impacte de la COVID-19 i incorpora, com a novetat, les actuacions aprovades per la Comissió per a l’elaboració del Pla per a la reactivació econòmica i protecció social com a conseqüència de la crisi de la COVID-19 (CORECO).

 • Mesures urgents en matèria tributària 12 de juny de 2020

  Resum del Decret Llei 23/2020, de 8 de juny, de mesures urgents en matèria tributària.

 • Webinars Cicle de webinars Estalvia des de casa i des de l'empresa 10 de juny de 2020

  Amb l’objectiu d’ajudar les famílies i PIMEs a estalviar energia i diners en la factura d’electricitat, l’Àrea de Medi Ambient i Territori ha programat un cicle de 5 webinars , conjuntament amb la Diputació de Barcelona, i en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. En aquests seminaris donarem consells i eines per reduir consums i despeses, i tindran lloc a la plataforma telemàtica Zoom, per tal de propiciar la interacció en directe a través del xat.

  Cal inscripció prèvia.

 • logo coronavirus Actualització de la informació de Consum 10 de juny de 2020

  Des de Consum de Diputació de Barcelona s'ha publicat una guia d’ajuda per resoldre aquells dubtes que ens sorgeixen en aplicació de la normativa que ha estat aprovada pel Govern de l’Estat i el Govern de la Generalitat per tal d’afrontar la covid-19 en relació a les possibles afectacions envers els consumidors. Podeu accedir al document en aquest enllaç:

  Preguntes i respostes sobre les afectacions als consumidors   (actualitzat a 8 de juny)

  En color verd les noves preguntes o les modificacions d’aquelles que ja existien en versions anteriors del document.

  Més informació: Web del Servei de Suport a les Polítiques de Consum 

 • Reobertura del jutjat de pau i el registre civil 9 de juny de 2020

  Des d'avui es reinicia l'activitat del jutjat de pau i del registre civil, sempre amb cita prèvia.

  Per demanar hora, heu de trucar al telèfon 93 847 51 04 de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

  S'aplicaran les mateixes mesures de seguretat que són vigents per a l'Ajuntament.

 • Dilluns 8 de juny Fogars de Montclús passa a la fase 2 de la desescalada 6 de juny de 2020

  A partir de dilluns s'unifiquen les regions sanitàries de Barcelona amb les àrees Metropolitanes Nord i Sud i passen a la fase 2 de la desescalada per la COVID-19.

  Aquí pots trobar informació d'interès i també al canal 324.cat 

 • Els punts d'informació de Fogars obriran aquest cap de setmana 5 de juny de 2020

  Aquest dissabte dia 6 de juny, es reobriran al públic el punt d'informació de la rotonda de Fogars i el punt del Turó de l'Home dins l'horari habitual de 10 a 15 h.

  L'atenció es farà fora de l'oficina amb totes les mesures de seguretat establertes per normativa. No es podrà accedir als lavabos ni a la zona de pícnic. No es donaran fulletons ni qualsevol altre document amb format paper per evitar contagis.

  Serà obligatori l'ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat entre persones. Caldrà seguir en tot moment les instruccions del personal del punt d'informació.

  També podeu obtenir informació del Parc a través de mitjans digitals.

 • L’Ajuntament reobre l’atenció presencial el 8 de juny, amb cita prèvia 2 de juny de 2020

  Les oficines municipals de l’Ajuntament reobren l’atenció presencial a partir del 8 de juny, sempre amb cita prèvia. 

  L’atenció presencial es farà només a les persones que tenen hora concertada. L’Ajuntament us demana que prioritzeu, sempre que sigui possible, la tramitació electrònica amb certificat digital, a través de tramesa genèrica dins el web municipal a l’adreça www.fogarsdemontclus.cat, durant les 24 hores del dia. 

  Cita prèvia: com demanar hora

  Podeu trucar al telèfon 938475104, en  horari habitual de l’Ajuntament: de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49