Restaurant familiar de cuina catalana senzilla i practica com: Amanides del hort, embotits del poble, anxoves de l´escala, pernil de Salamanca, formatge manxego. De guisat fem cargols i arròs casolà. La brasa es de llenya d´alsina on hi escalivem els pebrots, esbarginies cebes i escarxofes. Les carns de xai, vedella i porc son de la comarca, els conills i pollastres de pagès Plat típic: arròs casolà.
Capacitat del menjador: 17 taules de quatre comensals .(68 comensals) grups màxim 30 comensals. Petita zona de fumadors màxim 16 comensals.
Horaris: Dinars: de dilluns a diumenge de 11.00 a 16.30 h. Sopars: de dijous a dissabte 21.00 a 23.00 h. Tancat : dimecres
Ubicat en el terme municipal de Fogars de Montclús dins del parc natural del Montseny, al costat del pont de La Tordera per una banda, i per l´altre el sot de Ritronyes. Memòria: als anys trenta magatzem de granes i pinsos pel bestiar, petita botiga de queviures i “bodegon”. Als anys seixanta el magatzem convertit en “taverna” amb una capacitat de nou taules (36 comensals), i botiga de queviures. l990 reformat i ampliat amb una capacitat de 68 comensals, amb el nom de Bar Restaurant Can Cuera.